Barkarby Trafikskola - Personal i framkant

Välkommen till Barkarby Trafikskola en personlig och hemtrevlig skola. Hos oss eftersträvar vi maximal kundnöjdhet. Som elev på Barkarby Trafikskola står du i centrum och här får du vår hundra procentiga uppmärksamhet under hela din utbildning. Hur vill du att vi lär dig, har du några speciella krav? Har du behov av att ibland få stå upp när du lär dig teori eller att ha musik på i bilen. Vi möter dina krav för att du ska kunna prestera och lära dig efter bästa förmåga. Kanske har du svårt med att läsa p.g.a. Dyslexi, vi har specialutbildad personal som möter dina krav i att få en helt eller delvis anpassad utbildning efter dina önskemål. Alla våra lärare talar flytande Engelska och såklart Svenska.

Peter
Trafiklärare
Peter har tidigare arbetat på skolor inne i Stockholm och har erfarenheter av bedömning av förlängda prov, läs och skrivtester men även med olika typer av handikapp. Peter jobbar mycket med positiv förstärkning och coachning. Peter är lugn och pedagogisk och nytänkande - alltid utanför boxen.
Körtid: Vardagar, dagtid

Saber
Trafiklärare/Handledarkurs
Saber har jobbat flertalet år i Jakobsberg som Trafiklärare och yngst i gänget men mest erfarenhet av uppkörningområden i Jakobsberg. Saber är en karismatisk pedagog och ger sig aldrig och är liksom resten av gänget lugn och pedagogisk. En riktig slitvarg när det kommer till långa lektioner, då mår han som bäst.
Körtider: Vardagar, dagtid.

Andreas
Trafiklärare

Andreas har flertalet år i sin yrkesroll som lärare och med djupa rötter i Roslagen. Andreas har tidigare varit yrkesverksam i Täby och haft Sollentuna som arbetsfält men har nu bytt sida för att vara nära sitt hem och sin skola. Han är mycket lugn person som är mkt noggrann och tydlig i sitt arbetsätt och ser till att du är redo när du ska ta ditt körkort oavsett plats.
Körtid: Kväll och helg.